icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Gabriel Ramírez i David Espinalt completen el cos tècnic de l’Igualada Rigat HC

Gabriel Ramírez i David Espinalt seran els dos entrenadors auxiliars de l’Igualada Rigat.

L’equip arlequinat està acabant de perfilar la temporada 2019-2020 i comptarà al cos tècnic amb Ramírez, segon entrenador, i Espinalt, que en serà el tercer. Els dos tècnics treballaran conjuntament amb Cesc Linares així com amb el nou preparador físic, Txema Nocera.

Gabriel Ramírez, de 35 anys, sumarà la seva segona temporada al club arlequinat després que l’any passat entrenés al segon equip sènior de Primera Catalana. És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i també diplomat en Magisteri i té el títol nacional d’hoquei patins. Com a tècnic i jugador ha format part del Piera, Capellades i Montbui.

Per la seva banda, David Espinalt, de 46 anys, va ser jugador de l’Igualada Hoquei Club. Va jugar-hi des dels 4 anys, on va aconseguir 3 campionats de Catalunya i 3 d’Espanya. Amb 18 anys va debutar a l’OK Lliga, amb l’equip igualadí. Posteriorment va jugar al Piera, també a l’OK Lliga, i al Bell-lloc, de Primera Nacional. Aquesta serà la seva segona etapa al club arlequinat com a entrenador. L’any 2006 va ser tècnic de la base amb el que va aconseguir diversos campionats de Catalunya i d’Espanya.

A la foto: Gabriel Ramírez (esquerre) i David Espinalt (dreta), amb el president, Manel Burón

tornar_radioIgualada