icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Gairebé 2500 alumnes de l’Anoia han visitat la Biblioteca Central d’#Igualada durant el curs escolar 2021-2022

Un total de 2485 alumnes d’infantil, primària, ESO i batxillerat de diversos centres educatius d’Igualada i la comarca han passat durant aquest curs escolar per l’equipament. Les visites d’alumnes a la Biblioteca són un dels puntals de la formació d’usuaris, ja que descobreixen no només la col·lecció de la Biblioteca sinó també tots els serveis de què disposen amb el carnet d’usuari.

El gruix de les visites les han fet alumnes d’infantil i primària d’entre 4 a 12 anys, que han rebut formació a l’hora de buscar informació utilitzant els diversos recursos digitals de la Biblioteca, com el catàleg Aladí (https://aladi.diba.cat/) o el portal infantil de biblioteques http://genius.diba.cat. També han pogut compartir lectures de còmics i contes, a partir dels quals han reflexionat sobre diverses temàtiques, ja siguin d’actualitat o d’altres temes.

Durant el curs que s’acaba també han visitat la Biblioteca Central alumnes de primer i segon d’ESO, algun grup de batxillerat i també alumnat d’altres centres com l’Escola Àuria i els joves del Pla de Transició al Treball (PTT) del Milà i Fontanals d’Igualada.

Les visites escolars s’ofereixen dins el programa AIRE del departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada.

tornar_radioIgualada