icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Gegants d’arreu de Catalunya participaran, aquest dissabte, a la XXIIa Trobada de Gegants d’Igualada

L’acte, que es durà a terme a la Plaça dels Porcs, a 2/4 de 6 de la tarda, comptarà amb la presència de gegants de diverses localitats, que desfilaran pels carrers del barri de Santa Caterina, oferint un espectacle visual espectacular. A les sis de la tarda es farà la plantada de les colles geganteres i a 2/4 de 7 s’iniciarà la cercavila, amb un recorregut pels carrers d’Igualada que inclourà parades emblemàtiques com la Plaça del Retir, el carrer Sant Magí i la Plaça de l’Ajuntament, on finalitzarà amb una exhibició de balls de lluïment.

La XXIIa Trobada de Gegants ha estat organitzada per Bisbalet Igualada, amb el suport del consistori igualadí, i compta amb la col·laboració i el patrocini de nombroses entitats i empreses de la comarca.

D’altra banda, cal destacar que en el marc d’aquesta Trobada de Gegants d’Igualada se celebren també les Jornades Jaume Bisbal, que commemoren el 120è aniversari del naixement de Jaume Bisbal, conegut com “el Bisbalet”. Aquestes jornades ofereixen un programa d’activitats variades, que es van encetar el 15 de juny i que finalitzaran el 4 de juliol, amb la xerrada “Jaume Bisbal i la Festa Igualadina del s.XX”,  a càrrec de Perejaume Ferrer i Marcel·lí J. Valls. L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre, a la seu d’Òmnium Cultural Anoia.

FOTO: Bisbalet Igualada

tornar_radioIgualada