icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Genís Cargol, joventut i creativitat per al CF Igualada

El Club Futbol Igualada ha fitxat Genís Cargol, un jugador d’Olot que darrerament ha jugat a la Damm, en el seu darrer any com a juvenil.

L’Igualada ha incorporat un interior creatiu que pot ser un bon complement per a les transicions a l’atac. És un jugador molt jove que encara no ha fet els 19 anys, que va començar a jugar als equips base de l’Olot i que va passar pel juvenil del Girona abans de fitxar per la Damm, a la màxima categoria juvenil. Ara debutarà en el seu primer any com a sènior al primer equip de l’Igualada, a Tercera Divisió. Genís Cargol assegura que ha anat a parar a un club que s’adapta mot bé a les seves habilitats. Per a ell, passar de juvenil a Tercera Divisió és un canvi natural molt interessant. De fet, està convençut que no pot desaprofitar una oportunitat com aquesta, sobretot perquè ha recaigut “a un equip històric” i ara l’únic que pretén és ajudar l’equip.

El nou fitxatge de l’Igualada es considera  com “un jugador creatiu i amb condicions molt ofensives”. És per això que tant pot jugar d’interior o de mitja punta, la posició on s’hi sent més còmode, així com d’extrem esquerre. Tot plegat, sense deixar de jugar en tot moment per l’equip. El més important tot és que se sent molt compromès quan arriba a un equip nou. Per això deixa clar que donarà el màxim de si mateix quan s’iniciï la nova competició, i per tant, espera poder ser un jugador important a les files del Club Futbol Igualada.

El conjunt blau encara no ha tancat la plantilla. Continua en negociacions amb diversos jugadors que encara no han renovat i no descarta fer algun fitxatge més.

tornar_radioIgualada