Giniel de Villiers i Àlex Haro, 6ns de la general del Dakar, en una jornada de dol per la mort del motorista portuguès Paulo Gonçalves

El copilot odenenc Àlex Haro, al costat de Giniel de Villiers va acabar en 7a posició a l’etapa d’ahir del Ral·li Dakar, amb 546 quilòmetres cronometrats. Per la seva part, el copilot igualadí Armand Monleón, amb Gerard Farrés, va acabar 8è en la categoria de buguis. Una etapa tenyida de dol per la mort del motorista portuguès Paulo Gonçalves, que va perdre la vida a conseqüència d’una caiguda.

La d’ahir va ser una etapa dura després del tràgic accident que va patir Gonçalves. A conseqüència d’això, l’organització del Dakar ha suspès l’etapa d’avui en la categoria de motos i quads. Pel que fa als cotxes, De Villiers i Haro van acabar en 7a posició, a 10 minuts i 19 segons del guanyador, que va tornar a ser Carlos Sainz. Ara, els pilots de Toyota són 6ns, a 1 hora de distància del líder de la general que segueix sent Carlos Sainz. En buguis, Farrés i Monleón es van imposar a l’etapa de divendres, la segona que aconsegueixen, i ahir van acabar 8ns, a 18 minuts i 47 segons del guanyador, el nord-americà Blade Hildebrand. En aquests moments, els pilots catalans ocupen el 12è lloc de la general.

Aquest dilluns es disputarà la 8a etapa, amb 477 quilòmetres cronometrats. Només correran els cotxes i els buguis. La categoria de motos i quads s’ha suspesa per la mort del motorista portuguès Paulo Gonçalves.