icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Goran Ehsan, un futbolista igualadí a la Kings League de Gerard Piqué

El futbolista igualadí Goran Ehsan és un dels 170 jugadors que participen a la Kings League. Es tracta d’una competició de futbol 7, que ha adquirit una gran popularitat en un parell de setmanes i que està formada majoritàriament per futbolistes amateurs i amb equips presidits per streamers i futbolistes famosos.

Els equips tenen com a presidents figures com lbai Llanos. DjMaRiiO, el Kun Agüero, Iker Casillas o Gerard Romero. El responsable de la lliga és l’exfutbolista del Barça Gerard Piqué i les visualitzacions a les xarxes han arribat a superar algunes vegades el milió de visitants.

La competició va començar el passat 1 de gener i els partits es disputen cada diumenge entre les 16 h i les 22 h. Cada equip està format per dotze jugadors i 10 dels quals han sortit d’un draft on s’hi van apuntar 13.000 jugadors amateurs. Els jugadors 11 i 12 són convidats famosos que no juguen actualment.

Els partits es poden seguir a través dels canals de Twich i Youtube de la Kings League. Entre els 13.000 futbolistes amateurs que s’hi van apuntar en van triar 120. I entre aquests s’hi troba l’igualadí Goran Ehsan.

Podeu escoltar l’entrevista que li ha fet Aitor Centelles a l’Igualada Capital.

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada