icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Gran golejada de l’Igualada Rigat a Suïssa que el planta als 1/8 de final de la World Skate Europe Cup

L’Igualada Rigat va golejar a la pista de l’Uri de Suïssa per 1 a 13 i s’ha classificat per als 1/8 de final de la World Skate Europe Cup, amb un global de 20 a 2.

Els arlequinats van sortir molt forts i al primer minut ja guanyaven per 0 a 2. Va ser un inici espectacular que va evitar que el conjunt suís pogués entrar dintre del partit. De fet, al minut 10 l’Igualada va incrementar el marcador i el va deixar en un claríssim 0 a 4, que al descans s’incrementaria fins a un sensacional 0 a 7. A la represa, l’Igualada va  canviar de porter i Manel del Valle va jugar els primers minuts de la temporada.  En aquesta segona meitat, l’Igualada es va situar amb un resultat de 0 a 9 i posteriorment va arribar el gol de l’equip suís. Això sí, els arlequinats van posar la directa i van acabar el partit amb un contundent 1 a 13 que li donava el pas als 1/8 de final. Els golejadors de l’Igualada van ser Jordi Méndez, amb 5 gols; Oriol vives, amb 4; Ton Baliu, amb 2; i Met Molas i Roger Bars, amb 1.

L’Igualada Rigat disputarà els 1/8 de final de la World Skate Europe Cup contra el Diessbach suís, un equip que ha eliminat La Vendéenne de França. L’anada es jugarà a Igualada l’1 de desembre i la tornada a Suïssa el 19 de gener.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada