Gran paper de l’atleta de la Uecanoia Georgina Gabarró, que acaba segona a la Copa Catalana de Curses Verticals

L’atleta de la Uecanoia, Georgina Gabarró acaba en segona posició a la Cara Amon de Barruera, prova puntuable per a la Copa Catalana de Curses Verticals.

Georgina Gabarró va fer un temps d’1 hora, 10 minuts i 33 segons per recórrer els 4,7 quilòmetres de què es composava la prova. Va ser una cursa alpina que comptava amb més de 1.300 metres de desnivell positiu. Gràcies a aquesta segona posició, l’atleta odenenca s’ha col·locat líder provisional de la Copa Catalana que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

A la Copa Catalana de Curses de Muntanya hi van prendre part diferents atletes de la Uecanoia. D’aquests cal destacar la 9a posició que va aconseguir Marc Ollé, que va signar un temps de 56 minuts i 48 segons.

A la foto: els atletes de la Uecanoia que van participar a la Cara Amon