Gran paper dels atletes del CAI Lahcen Ait Alibou i Jordi Yoshinori Matsuoka, i l’entrenador del club igualadí Eduard Fàbregas al Campionat d’Espanya absolut

Els atletes del Club Atlètic Igualada Lahcen Ait Alibou i Jordi Yoshinori Matsuoka van acabar 7ns als Campionats d’Espanya absoluts d’atletisme que es van disputar a Madrid. L’entrenador del Club Atlètic Igualada i que pertany a l’Intec-Zoití d’Osca, Eduard Fàbregas, va acabar en 4a posició en el salt d’altura.

Lahcen Ait Alibou va prendre part als 5.000 metres llisos i va arribar a la meta amb un temps de 13 minuts, 59 segons i 43 centèsimes, el que suposa la seva millor marca d’aquesta temporada. El campió d’Espanya va ser l’exatleta del CAI Abdessamad Oukhelfen, que ara competeix pel Playas de Castellón. Per la seva part, Jordi Yoshinori Matsuoka va prendre part al salt de llargada amb un millor intent de 7 metres i 16 centímetres. El guanyador de la prova va ser l’atleta del la Universitat d’Oviedo, Francisco Javier Colom.

Cal destacar la 4a posició que va aconseguir l’entrenador del Club Atlètic Igualada i que pertany a l’Intec-Zoití d’Osca, Eduard Fàbregas que va acabar en 4a posició en el salt d’altura amb un millor intent de 2 metres i 10 centímetres.

A la foto: Eduard Fàbregas