Gran paper dels atletes del CAI Lahcen Ait Alibou (plata) i Jordi Yoshinori Matsuoka (bronze) al Campionat d’Espanya Promesa

Els atletes del Club Atlètic Igualada Lahcen Ait Alibou i Jordi Yoshinori Matsuoka van sumar dues medalles al Campionat d’Espanya Promesa que es va disputar a Toledo. Alibou va aconseguir una brillant medalla de plata en la cursa dels 5 mil metres llisos, mentre que Matsuoka es va penjar la de bronze en el salt de llargada. Lahcen Ait Alibou va arribar a la meta amb un registre de 14 minuts 28 segons i 42 centèsimes per darrere del Carlos Mayo, que va aconseguir el rècord del campionat en els 5 mil metres llisos. Per la seva part, Jordi Yoshinori Matsuoka va fer un millor intent de 7 metres i 42 centímetres en el salt de llargada. L’atleta igualadí es va quedar a 2 centímetres del segon classificat. El Club Atlètic Igualada va acabar com a 11è classificat global, d’entre 86 equips participants.