Gran remuntada del CF Igualada femení que suma tres punts d’or al camp del Sant Pere Pescador

El Club Futbol Igualada femení s’imposa al camp del Sant Pere Pescador per 2 a 4 després de remuntar un resultat advers.

El partit va començar molt bé per a les blaves, després que Ariadna Ramos aconseguís el 0 a 1 als 16 minuts. Tot i així, el conjunt de l’Alt Empordà va aconseguir donar la volta al marcador, amb una diana als 27 minuts i una altra als 2 minuts de la segona meitat. El 2 a 1 en contra va caure com un gerro d’aigua freda per a les jugadores igualadines. Tot i així, les blaves no es van desesperar i als 15 minuts de la represa, Sònia Perlaza va aconseguir marcar dos gols en un minut que van deixar el marcador amb un interessant 2 a 3 a favor de l’Igualada. Quan ja es complia el temps afegit, l’equip de la capital de l’Anoia va marcar el 2 a 4, resultat que ja seria definitiu. Amb aquesta victòria, el conjunt igualadí segueix en 9a posició a la classificació de Primera Divisió Nacional.

Ara el campionat de lliga s’atura. El pròxim partit del Club Futbol Igualada femení serà l’1 de març contra el Mallorca Topp Fotball.