Gran victòria del CF Igualada femení contra el Collerense

El Club Futbol Igualada femení va guanyar el Collerense a les Comes per 2 a 0 i ha trencat una mala ratxa de 3 derrotes consecutives.

Les blaves es van imposar al 4rt classificat de Segona Divisió i ho van fer amb una gran autoritat. De seguida es va veure que les jugadores igualadines tenien possibilitats de derrotar un dels grans equips de la lliga. A mesura que passaven els minuts, l’equip de la capital de l’Anoia s’anaven plantant amb confiança a l’àrea rival. Anna Bernadí va establir l’1 a 0 quan només s’havien complert 11 minuts de la primera meitat. A partir d’aleshores, el bon joc de les igualadines va continuar igual i quan era a punt d’arribar al descans Paula Bohigas va aconseguir el 2 a 0. A la represa, el partit va seguir amb el mateix guió i les blaves van sumar una victòria de prestigi. Amb aquest triomf l’Igualada és 11è a la classificació de Segona Divisió.

Aquest diumenge el Club futbol Igualada femení visitarà el camp del Sant Pere Pescador en un partit que començarà a les 4 de la tarda.

Foto arxiu: Xavier Garcia