icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Grans resultats dels copilots anoiencs a la classificació final del Dakar: Àlex Haro, 5è en cotxes i Armand Monleón, 11è en buguis

El copilot d’Òdena Àlex Haro, amb Giniel de Villiers acaba en una espectacular 5a posició al la classificació final del Ral·li Dakar. Per la seva part, el copilot igualadí Armand Monleón, al costat de Gerard Farrés, acaba 11è a la categoria de buguis.

El dos copilots van fer un grandíssim treball en els 12 dies que van prendre part al ral·li més exigent del planeta. A més, De Villiers i Haro van aconseguir guanyar una etapa, mentre que Farrés i Monleón es van imposar en dues. Al final del raid, Àlex Haro ha acabat en 5a posició a la classificació general, a una hora i 7 minuts del campió que ha estat el madrileny Carlos Sainz. Per la seva part, Armand Monleón ha aconseguit una brillant 11a posició final en un campionat on ha hagut de passar per nombroses dificultats, però en les que sempre se’n va sortir. A més, aquesta era la primera vegada que deixava les motos per integrar-se com a copilot en la categoria de buguis.

A la foto: Armand Monleón (a l’esquerre) amb Gerard Farrés i tot l’equip Monster Energy Can-Am

tornar_radioIgualada