icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Aquest dissabte 20 d’abril, Torneig de Pàdel Contra el Càncer a les pistes de l’Infinit

L’Associació Contra el Càncer a Igualada i el Pàdel Infinit organitzen la segona edició d’aquest torneig amb l’objectiu de col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia.

fetxa_radioIgualada

L’Escorxador acollirà, aquest cap de setmana, la fira de Modelisme estàtic i Slot “Igualada Model Expo”  

La 2a edició d’aquesta mostra especialitzada en el món de la miniatura i material per a modelistes reunirà, a Igualada, un total de 23 expositors nacionals i internacionals. La fira inclourà també diverses activitats, com ara xerrades, presentacions de novetats per part dels fabricants i exhibicions de modelisme.

fetxa_radioIgualada

Aquest dissabte i diumenge arriba a Igualada l’Automercat, la fira del vehicle d’ocasió

La mostra, organitzada per Fira d’Igualada amb el suport de l’Ajuntament, es durà a terme al llarg d’aquest cap de setmana a l’Avinguda dels Països Catalans i l’Avinguda Europa del barri Les Comes.

fetxa_radioIgualada

Aquest diumenge comencen els actes emmarcats en el Dia Internacional de la Dansa

El diumenge, 21 d’abril a les 11 h es durà a terme la Ballada de Sardanes del 50è Aniversari d’Igualada Ciutat Pubilla, organitzat per l’Agrupació Sardanista d’Igualada per commemora els 50 anys de pubillatge a Igualada.

fetxa_radioIgualada

Amb motiu del cinquentenari del pubillatge igualadí, l’Agrupació Sardanista d’Igualada organitza, aquest diumenge, un seguit d’activitats.

Coincidint amb aquesta celebració, l’espai igualadiníssim rememora fotografies històriques del 50è aniversari d’Igualada Ciutat Pubilla de la Sardana.

fetxa_radioIgualada

La Biblioteca amplia el fons de revistes i ofereix en préstec 110 títols de totes les temàtiques

Aquest any 2024 la Biblioteca ha incorporat dotze títols per ampliar l’oferta als lectors i atendre així les peticions que havien expressat.

fetxa_radioIgualada

Cal Font es tornarà a convertir en el centre neuràlgic de la diada de Sant Jordi a Igualada

Un any més, el centre de la plaça s’omplirà amb un total de vint parades de llibreries i floristeries de la ciutat.

fetxa_radioIgualada

Igualada reuneix diverses ciutats europees en l’assemblea anual de l’Associació de Col•lectivitats Tèxtils Europees per defensar i representar els interessos de la indústria tèxtil de la moda i la pell

Es va fer recompte de les actuacions dutes a terme durant el 2023, tant a nivell de xarxa com per part de cadascuna de les vicepresidències i la presidència, i també es va far balanç econòmic de l’associació.

fetxa_radioIgualada

La Unió Empresarial de l’Anoia celebra el proper 16 de maig la 24ª Nit Empresarial

Aquest acte vol ser un espai de trobada i de reconeixement del teixit empresarial de la comarca. Així, l’esdeveniment inclourà sopar, networking, una ponència a càrrec de Víctor Kuppers i el lliurament dels Premis UEA.

fetxa_radioIgualada

Aquest dijous es presenta a l’Ateneu el llibre “El Modernisme a Igualada”

La ciutat d’Igualada dona aquest dijous el tret de sortida al cicle dedicat al Modernisme a la capital de l’Anoia. (19:30h)

fetxa_radioIgualada