icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Guillem Albà i la All in Orquestra reben el premi del públic de la Mostra d’Igualada per l’espectacle “Marabunta”

L’obra juvenil “Marabunta”, de Guillem Albà, ha rebut el premi del públic de la Mostra d’Igualada, valorat en 1.200 euros. A més, ho ha fet amb un 9,85, la nota més alta en la història de la Mostra. L’alcalde Marc Castells també ha anunciat que l’obra tornarà a la ciutat per Festa Major.

Albà, que ha agraït al públic el guardó, ha destacat la funció pedagògica del seu espectacle, fent èmfasi en el servei que les funcions fan amb la gent jove i la seva relació amb el teatre. Escoltem Guillem Albà: El director de la Mostra, Pep Farrés, ha valorat positivament que l’obra guardonada estigui dedicada a un públic juvenil, ja que, segons diu, demostra que calia incorporar nous actes per aquest sector de població.

Per la seva banda, Marga Viza, directora de Cultura de la Fundació Catalunya – La Pedrera, ha destacat la posició d’Igualada com a ciutat de referència a l’hora de realitzar programacions teatrals.L’obra, que ja ha guanyat diversos premis en festivals catalans, presenta un espectacle de clown contemporani, pensat per atraure un públic juvenil, poc acostumat a consumir oferta teatral.

FOTO: La Mostra

tornar_radioIgualada