Hans Becking i Eva Lechner, campions de la VolCAT 2019

El ciclista holandès Hans Becking i la italiana Eva Lechner són els nous campions de la VolCAT.

La cursa per etapes de BTT va tornar a ser un èxit absolut i la ciutat d’Igualada va poder vibrar amb els millors bikers del planeta. Hans Becking va ser el més ràpid després d’imposar-se a la primera etapa i calcular molt bé la resta de la competició. El ciclista holandès es va beneficiar dels problemes mecànics que va patir un dels favorits, Alexey Medvédev, a la primera etapa. De fet, el corredor rus es va quedar molt relegat dels capdavanters, però no es va resignar i va guanyar les 3 etapes posteriors. Al final, victòria absoluta per a Hans Becking, per davant de Peeter Pruus i José Dias. En categoria femenina, Eva Lechner va fer una cursa perfecta i es va proclamar campiona després de guanyar les 4 etapes de què constava la VolCAT. Al final de la prova es va disputar la ja tradicional Eliminator. En categoria masculina el guanyador va ser el xipriota Andreas Miltiadis. En femenina, va tornar a brillar la italiana Eva Lechner.

La VolCAT 2019 es va disputar per Setmana Santa en 4 etapes, totes en sortida i arribada a Igualada.