Hans Becking i Maja Wloszczowska, campions de la VolCAT 2021.

En categoria masculina, el ciclista holandès Hans Beking no va guanyar cap de les 4 etapes, però va estar molt atent als temps que feien els seus perseguidors. El ciclista holandès va acabar sempre molt a prop dels guanyadors de les etapes, el que li va valer per endur-se el campionat. Becking va acabar al capdamunt de la classificació general amb 2 minuts i 53 segons del subcampió, el txec Martin Stosek. Per la seva part, la polonesa Maja Wloszczowska va ser la campiona de la VolCAt amb una gran autoritat, després d’imposar-se en les 4 etapes. Va acabar a 29 minuts i 41 segons de la subcampiona, que va ser la lituana Katazina Sosna.

Totes les sortides i arribades es van fer a Igualada, amb molt poca presència d’afeccionats.