icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

IC pensa més en una candidatura per les municipals de l’estil “Guanyem BCN” que no pas refer llaços amb el PSC

L’actual portaveu dels ecosocialistes a l’Ajuntament d’Igualada, Montserrat Mateu, reconeix que ICV ha començat a establir contactes amb formacions com Podem, la CUP o Procés Constituent amb l’objectiu de poder articular, si és possible, una candidatura per les properes eleccions municipals. Pel que fa la possible incorporació del PSC, Montserrat Mateu reconeix que és molt complicat, tot i que no està en condicions de descartar res. Per a Mateu la relació amb el PSC va ser molt bona i profitosa en anys passats, amb l’Entesa per Igualada, però creu que ara no es dóna la situació per repetir la candidatura de l’Entesa per Igualada. Enles properes setmanes els contactes d’ICV amb aquestes d’altres formacions continuaran per buscar punts en comú. Segons Mateu hi ha bona predisposició, hi ha molts punts programàtics comuns, tot i reconèixer la complexitat per construir una candidatura unitària.

Per la seva part, el PSC decideix aquest dijous el seu cap de llista i la fórmula en la que es presentaran a les eleccions

L’actual portaveu del PSC, Jordi Riba, es postula com a candidat dels socialistes de cara les properes eleccions municipals. Riba hauria proposat, en l’assemblea de la setmana passada, adoptar la marca Socialistes d’Igualada (SI) i que aquesta anés sota el paraigües de Progrés Municipal, que també aglutina els vots del PSC per a la Diputació de Barcelona i els consells comarcals.

tornar_radioIgualada