icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

IES Badia i Margarit treballa, amb els i les seves alumnes, l’escriptura i lectura en braille

Aquest centre educatiu de la ciutat d’Igualada va decidir el passat mes de novembre, en el marc de la Setmana de la Ciència, fer diferents tallers per aprendre a llegar en braille. La experiència va ser tant bona, que la setmana de Sant Jordi, l’IES Badia i Margarit va tornar a posar el braille sobre la taula, aquesta vegada per aprendre l’escriptura. Així, durant la setmana de Sant Jordi, i a través d’unes pautes, regletes i punxons, els i les alumnes han aprés a escriure de forma directa o inversa en braille. Per dur a terme aquestes jornades han comptat amb diferents llibres que estan escrits en braille, mapes amb relleu, o un cub de rubik en braille.

Els mateixos alumnes expliquen la dificultat que suposa la lectura i sobretot l’escriptura en braille, i recorden que en aquesta escriptura, si t’equivoques, no hi ha possibilitat de esborrar el text.

Escolteu el que ens expliquen alguns dels alumnes del centre: Mohamed Aikar, Wissal El Koudye, Chaymae El Aggari, Jana Blaya i Maria Cazorla.

tornar_radioIgualada