icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Igualada acollirà, del 26 de febrer al 20 de març, la 4a edició del FineArt

En aquesta ocasió el certamen fotogràfic inclourà 45 exposicions de més de 60 autors, repartides en 19 espais diferents de la ciutat, entre els quals hi ha sales d’exposicions professionals i també espais efímers. Pel que fa els protagonistes del FineArt 2016, ja s’han donat a conèixer alguns dels autors que participaran en aquest certamen, entre els quals es troben, per exemple, Eugeni Forcano, José María de Orbe, Manel Úbeda, Yann-Arthus-Bertran i Montse Campins.

D’altra banda el FineArt d’enguany inclourà també tot un seguit d’activitats paral·leles com ara la projecció de pel·lícules relacionades amb el món de la fotografia. Escoltem també Ramon Muntaner.

El festival, que s’ha consolidat com un dels referents dels circuits fotogràfics arreu de l’Estat, ha volgut tornar aquest any als orígens de la fotografia amb una campanya gràfica centrada en el revelat, els negatius i el paper fotogràfic. La dissenyadora igualadina, Laia Claramunt, que és l’autora de la nova imatge del FineArt parlava del cartell del certamen d’enguany.

La quarta edició del FineArt tindrà una durada de 21 dies, del 26 de febrer al 20 de març, i des de l’Ajuntament d’Igualada esperen assolir els 27.000 visitants de l’edició anterior.

tornar_radioIgualada