icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Som Prematurs organitza el proper 25 de maig la 6a Masterclass Benèfica de Zumba

Aquesta activitat, que té per objectiu recaptar fons per a l’associació Som Prematurs, es durà a terme el dissabte 25 de maig, a la plaça de Cal Font, d’onze del matí a una del migdia. Els interessats a participar en aquesta 6a edició de la Masterclass Benèfica de Zumba s’han d’inscriure al web somprematurs.cat. El preu de la inscripció és de 8€, que aniran destinats a donar visibilitat a la prematuritat i a ajudar a les famílies amb infants prematurs.

La Masterclass, que tindrà una durada de dues hores, anirà a càrrec de 8 instructors i a més de ball inclourà també el sorteig de diferents premis com ara vols en globus, nits d’hotel o cistelles de productes. Les persones inscrites en aquesta Masterclass Benèfica de Zumba podran passar el mateix 25 de maig, a partir de les 9 del matí, per la plaça de Cal Font, a recollir la seva bossa d’obsequis i la seva samarreta. Col·laborant en aquesta activitat ajudaran a donar a conèixer què són els infants prematurs i què implica ser-ho.

Les edicions anteriors d’aquesta iniciativa solidària han estat un èxit amb més de 600 persones inscrites i amb més de 4.000€ recaptats, que han anat íntegrament destinats a projectes que Som Prematurs porta a terme a 15 hospitals amb els quals col·labora.

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada