icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada acollirà el proper 5 d’octubre la trobada anual “Vents del Sud” organitzada per SETEM

Aquesta jornada, impulsada per SETEM Catalunya, se celebrarà, al llarg de tot el dia, al Museu de la Pell d’Igualada. “Vents del Sud” reunirà al voltant de 150 persones que han participat aquest any en els camps de solidaritat, que s’ha realitzat a 13 països d’arreu del món. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els participants puguin compartir l’experiència viscuda, es comprometin a divulgar el que han après i, d’aquesta manera, contribueixin a sensibilitzar l’opinió pública sobre la realitat de desigualtat que viuen els països del Sud.

Els Camps de Solidaritat de SETEM es duen a terme anualment des del 1991. En aquests anys, més de 5.000 persones s’han format, han conviscut i han col·laborat amb organitzacions de l’Àsia, l’Amèrica Llatina i l’Àfrica en àmbits com l’educació, el Comerç Just o els Drets Humans.En el marc d’aquests camps de treball, cada any s’organitza en alguna ciutat de Catalunya la trobada “Vents del Sud”.

SETEM Catalunya ofereix als participants en aquests Camps de Solidaritat la possibilitat d’escollir entre 22 destinacions diferents de catorze països i tres continents; indrets com el Camerun, el Senegal, Uganda, l’Argentina, Bolívia, el Brasil, el Salvador, Guatemala, Nicaragua, les Filipines o l’Índia, entre altres.

tornar_radioIgualada