icon_radio

RÀDIO

BLOG

Igualada acollirà el ‘Vadefoodies’ un festival de noves tendències gastronòmiques

Cuina oberta / Actualitat – L’associació igualadina vadeFOODIES, formada en la seva majoria per professionals del món de la restauració, està preparant per al proper dissabte 27 de juny un festival de tendències gastronòmiques al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia.

El festival vadeFOODIES neix amb la voluntat de promoure l’activitat gastronòmica a Igualada i amb l’objectiu de mostrar la diversitat de tendències del sector culinari arreu del món. El certamen va adreçat als ‘foodies’ (amants del bon menjar) de la ciutat i de la comarca.

Ens trobem davant d’un projecte de noves tendències gastronòmiques pioner a l’Estat. Un festival inèdit que busca esdevenir referent més enllà de les nostres fronteres i ajudar a promocionar les noves maneres d’encarar i potenciar la cuina. Les activitats es dividiran en dues parts: una zona interior, dedicada a xerrades i conferències, i una zona exterior, de caràcter lúdic i festiu, on es podran trobar tot tipus de parades que representaran les diferents tendències exposades en el Festival.

Entre les activitats programades, se celebraran taules rodones dedicades al veganisme i al vegetarianisme i a les noves tendències vinícoles. També es preveu una xerrada sobre la paleodieta, moviment basat en el que menjaven els nostres avantpassats, així com presentacions de moviments gastronòmics com ara el food porn (fotos culinàries), el food truck (vehicles amb cuines ambulants), o el moodfoods (menjar per ser feliç).

El Festival també té un component lúdic important. Així, hi haurà música i teatre en directe i s’inclouran activitats per als infants, com ara un taller d’elaboració d’estris de cuina a partir de fruites i verdures.

Font: infoanoia.cat

tornar_radioIgualada