icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada acollirà més de 300 activitats, de maig a agost, en el marc de la capitalitat de la Cultura Catalana

Les propostes previstes per aquest segon quadrimestre de l’any es troben recollides a la revista #CulturaIgualada. La publicació, a banda d’incloure totes les activitats culturals previstes per aquests propers 4 mesos, conté també entrevistes i reportatges dels protagonistes més destacats d’aquest any. Entre les diferents activitats que es faran properament amb motiu d’Igualada Capital de la Cultura Catalana 2022 trobem, per exemple, exposicions, balls, circ, visites guiades i festivals com l’Anòlia o el Vadefoodies, entre d’altres.

Una de les novetats d’aquest quadrimestre serà el nou cicle de concerts “Eclèctics”. De la mà del Kiosk del Rec i La Bastida per s’oferiran els concerts de Nico Roig, el 20 de maig al Kiosk del Rec; i Rodrigo Laviña y su combo, el 18 de juny a La Bastida.

Una altra de les noves propostes és el mapping participatiu “Igualada és cultura” elaborat per l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art i Disseny la Gaspar i alumnes d’escoles d’infantil i primària de la ciutat. La banda sonora original anirà a càrrec de l’Escola de Música d’Igualada i el mapping es projectarà a la façana de la Biblioteca Central d’Igualada.

D’altra banda, la revista #CulturaIgualada per als mesos de maig a agost inclou també activitats culturals fruit del procés participatiu ciutadà. Concretament, l’artista Núria Riba confeccionarà un mural a la paret de la plaça Sant Miquel referit a la tradició del correfoc, el dia 23 de maig. L’11 de juny es farà la “Mostra de balls de diables tradicionals de Catalunya”, convocada pel Ball de Sant Miquel i diables d’Igualada. I, per últim, el 16 de juliol es durà a terme el projecte, “Rius de foc”, amb les colles de foc Mal Llamp, Diables d’Igualada i Petits Diables d’Igualada.

La portada del segon número de la revista #CulturaIgualada és obra de l’artista igualadí Jaume Enrich, que ha fet una adaptació original de la sèrie “Rec-Igualada”.

Podeu trobar més informació sobre totes les activitats incloses a la revista al web www.igualadaccc2022.cat. La publicació és gratuïta i s’enviarà a totes les llars igualadines.

tornar_radioIgualada