icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

 #Igualada acull demà una nova edició de la Marató de Donació de Sang

Aquest dissabte, de 10 del matí a 10 de la nit, el Teatre Municipal l’Ateneu acollirà la quinzena edició d’aquesta iniciativa, que enguany vol animar tots els igualadins i anoiencs a convertir-se en #sangfluencers, ja sigui donant sang o motivant a altres a fer-ho. D’aquesta manera, el Banc de Sang i Teixits proposa que tothom utilitzi la seva influència per parlar de la donació de sang, ja sigui a les xarxes socials, a la feina, amb la família o els amics. L’objectiu d’aquesta Marató passa per aconseguir superar les 500 donacions per tal de fer front a la baixada de reserves durant els mesos d’estiu.

La Marató de Donació de Sang compta amb la implicació de l’Ajuntament d’Igualada, MIPS Fundació Privada, l’Ateneu Igualadí i l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia i inclourà també tot un seguit d’activitats, amb la col·laboració de diferents entitats de la comarca, per convertir la jornada en una festa de la donació de sang.

Cal recordar que per donar sang cal tenir més de 18 anys i pesar més de 50 quilos i que no és necessari estar en dejú. Tota la informació sobre la donació de sang es pot trobar al web www.donarsang.gencat.cat.

tornar_radioIgualada