icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada acull des d’aquest dimecres i fins dissabte la 25a edició del Rec.0

Enguany aquest esdeveniment comptarà amb 60 fàbriques de curtits convertides en pop-up stores de més d’un centenar de marques i dissenyadors de moda. L’edició de tardor engega motors amb l’eslògan “Viu al Rec” que vol ser una crida a seguir apostant pel futur del barri del Rec, mostrant el potencial de transformació que té i reivindicant un canvi d’usos amb un pla urbanístic que el preservi i l’ompli de vida durant tot l’any.

Una de les novetats d’aquesta 25a edició és que s’incorpora una nova pop-up store dedicada exclusivament als artesans i dissenyadors de la pell, que es trobarà ubicada a l’Adoberia Bella.

D’altra banda, el Rec.0 comptarà amb 24 marques anoienques o gestionades per empreses de la comarca, i diversos comerços igualadins participaran també d’aquesta proposta a l’espai Made Igd/Slow Shopping, que estarà integrat dins del circuit del Rec.0.

El festival inclourà també més d’una vintena d’activitats culturals gratuïtes i obertes a tots els públics, com ara concerts, visites guiades, sessions de Dj, tallers i presentacions de llibres.

Podeu trobar tota la informació al web rec0.com.

tornar_radioIgualada