icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada acull des d’avui tot un seguit de propostes per sensibilitzar sobre l’assetjament escolar

L’Ajuntament d’Igualada i la Biblioteca Central, sota el lema “Stop, tu pots”, portaran a terme al llarg d’aquests mesos de gener i febrer diverses propostes per donar a conèixer què és l’assetjament infantil i juvenil i com actuar quan un infant o jove és agredit psicològicament, físicament o moralment pels companys. Segons la regidora d’Ensenyament i Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, Igualada està per sota de la mitjana catalana en casos d’assetjament escolar, però tot i així, cal treballar fer per front aquesta realitat, moltes vegades amagada.

Al voltant d’aquest tema es realitzaran diferents activitats com ara, xerrades, exposicions, tallers i un concurs d’idees. Amb aquestes propostes l’Ajuntament i la Biblioteca Central se sumen al projecte MARTA –Mirem, Analitzem, Respectem, Treballem, Aprenem–, que van posar en marxa l’any passat el dissenyador igualadí Pep Valls i la seva filla Marta, per a lluitar contra l’assetjament a les escoles.

Les diferents propostes emmarcades en la campanya “Stop, tu pots” s’encetaran aquesta tarda, a les set, amb una xerrada, que es farà, a la Biblioteca Central d’Igualada, i s’allargaran fins a mitjans del mes de febrer. El programa detallat es pot consultar al web www.igualada.cat.

tornar_radioIgualada