icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada acull diumenge el 101è Campionat de Catalunya Absolut d’atletisme

Igualada acollirà, diumenge 6 de juny el 101è Campionat de Catalunya absolut d’atletisme, la prova repeteix el mateix escenari que l’any passat quan va ser la primera competició esportiva que es va fer a la ciutat durant la represa de l’activitat. La prova ha estat presentada per la tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Patrícia Illa, acompanyada de la presidenta del Club Atlètic Igualada, Noemí Carreras, Ramon Mir membre del CAI i de l’executiva de la Federació Catalana d’Atletisme i Ignasi Costa, secretari del CAI.

La presidenta del CAI, Noemí Carreras, ha explicat que “aquest serà encara un campionat amb algunes restriccions, creuàvem els dits per poder fer una competició oberta a la ciutat, però encara no podrà ser així”. Durant al competició hi haurà aforament limitat i tant sols es permetrà un acompanyant per cada atleta. La prova acollirà els 600 millors atletes de Catalunya, el que suposa, segons Carreras, “que es veuran proves d’atletisme de gran nivell”.

Per la seva part, la regidora d’Esports, Patrícia Illa, ha destacat la satisfacció per part de l’Ajuntament de l’organització un any més d’aquest campionat per part del Club Atlètic Igualada conjuntament amb la Federació Catalana d’Atletisme. Illa ha assegurat que actes com aquests “situen Igualada al mapa, tant pels seus clubs esportius com per les seves instal·lacions úniques com el nou tartan de l’Estadi”. Illa ha destacat també les altres millores que s’han realitzat a l’estadi com ara la recta coberta, les plaques fotovoltaiques i reforma del terra de gimnàs que sumen alhora de designar l’Estadi Atlètic d’Igualada com a seu de proves oficials.

A banda d’aquesta final del Campionat de Catalunya Absolut d’Atletisme, l’Estadi Atlètic també acollirà la Final de Campionat de Catalunya de Promoció el dia 26 de juny. Hi participaran les categories sub10, sub12 i sub14 d’atletisme. El CAI serà l’encarregat d’organitzar-lo. La presidenta del club ha explicat que “serà la primera vegada que aquesta final es disputa a Igualada i pel club és un orgull ja que cuidem molt aquesta categoria a traves de l’Escola Esportiva.

A la foto: Noemí Carreras, Patrícia Illa, Ramon Mir i Ignasi Costa

tornar_radioIgualada