icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada acull fins aquest dissabte una nova edició del Rec.0

Després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, torna el festival de pop-up stores de moda més gran d’Europa que se celebrarà al barri del Rec d’Igualada de l’11 al 14 de maig. En aquesta edició, un total de 54 adoberies es convertiran en botigues de moda efímeres on s’hi instal·laran un centenar de marques de moda, entre elles 12 de la comarca de l’Anoia. El comerç local també serà present en aquesta edició del Rec.0, amb l’espai d’Igualada Comerç, Made Igd/Slow Shopping.

Entre les novetats d’aquesta edició es troba un nou espai destinat exclusivament a la moda sostenible, que estarà ubicat al Museu de la Pell, i el 1r Mercat d’Intercanvi i altres fórmules, que es farà dissabte, a La Bella, i on tothom qui ho vulgui podrà portar les seves peces per intercanviar-les.

D’altra banda, aquest festival de pop-up stores de moda inclourà també una àmplia agenda cultural, amb tallers, xerrades, concerts i visites guiades, entre d’altres. Podeu consultar tota la informació al web www.rec0.com.

tornar_radioIgualada