icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

#Igualada acull la presentació institucional del Dia de l’Educació Física al Carrer

A un mes vista de la celebració del Dia de l’Educació Física al Carrer (DEFC), el 25 d’abril, el Museu de la Pell d’Igualada ha estat l’escenari de la presentació d’aquesta iniciativa, impulsada pel Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC). L’objectiu d’aquesta campanya és  mostrar a la societat com és l’actual Educació Física que es a les escoles. Aplega estudiants, professors i voluntaris seguint el lema “Estil de vida actiu per a tots i per sempre”.

Aquest és el quart any que se celebra aquesta commemoració, que ha passat de tenir 1.500 alumnes participants l’any 2016, a comptar enguany amb gairebé el 80% de les comarques del territori i més de 15.000 alumnes inscrits.

L’acte de presentació institucional del DEFC 2019 es va realitzar a la capital de l’Anoia en motiu del seu reconeixement com a Ciutat Europea de l’Esport. Es va comptar amb la presència del president del COPLEFC, Pere Manuel; el sub-director general d’Ordenació Curricular del Departament d’Educació, Aleix Gabarró; el sub-director general d’Activitats Esportives i Infraestructures de la Secretaria General de l’Esport, Oriol Marcè; i l’alcalde d’Igualada i president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells.

Durant l’acte també es va fer lectura del manifest unitari per aquesta jornada així com la presentació de la samarreta oficial del DEFC 2019.

tornar_radioIgualada