icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada acull l’edició de tardor de la 10a Setmana de l’Ocupació amb l’objectiu de seguir oferint eines, competències i oportunitats laborals

L’Ajuntament d’Igualada i la Unió Empresarial de l’Anoia organitzen una nova edició de la Setmana d’Ocupació amb el nom Prepara’t i que tindrà lloc els dies 9 i 10 de novembre al Kiosk del Rec d’Igualada, en format presencial i amb aforament limitat. Es tracta d’un projecte que ofereix un conjunt d’eines formatives i informatives a les persones que estan en recerca de feina o a l’atur.

L’edició d’enguany seguirà amb la mateixa tònica que la que es va celebrar durant la primavera. Prepara’t comptarà amb dues jornades. La primera, el 9 de novembre, anirà dedicada a activitats formatives i tallers que giraran al voltant de la recerca de feina. L’altra, el 10 de novembre, tindrà lloc l’espai Connecta, el qual va ser una novetat de fa dos anys i degut al seu èxit, l’organització ha decidit continuar amb aquesta activitat. Enguany compta amb 19 empreses i amb més de 30 ofertes de feina de diversos perfils.

A més, aquest any el Prepara’t presenta una novetat molt destacada, ja que disposarà de dues edicions, una a la primavera i l’altra, a la tardor. El fet que se celebri dos cops l’any permet que es dupliquin les oportunitats per millorar les habilitats professionals i per postular a diverses ofertes de feina.

El president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Domènech, ha destacat la necessitat del projecte perquè en aquests moments, la comarca de l’Anoia compta amb 7.4141 de persones aturades (-205 respecte el mes anterior) i amb una taxa d’atur registral del 15,40%.

Des de l’organització s’espera que aquesta edició sigui molt participativa. Per tal de participar a la 10a Setmana de l’Ocupació, cal inscriure’s a través del web www.uea.cat , especificant l’activitat a la qual s’hi vol assistir. Accés directe a les inscripcions: https://cutt.ly/mRjdiF7

 

tornar_radioIgualada