icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada ampliarà la seva oferta d’estudis amb nous graus de Documentació sanitària i d’Instal·lacions de Producció de Calor

D’una banda, el Milà i Fontanals oferirà el curs vinent un nou Grau Mitjà d’Instal·lacions de Producció de Calor, mentre que l’Institut Badia i Margarit acollirà un nou Grau Superior de Documentació sanitària. Amb aquests nous cicles, es vol donar resposta a la demanda de més places de formació professional a Igualada. Per altra banda, els Cicles Formatius de Cures Auxiliars d’Infermeria, Farmàcia i Parafarmàcia i Higiene Bucodental que fins ara es cursaven al Milà i Fontanals es traslladaran a l’Institut Badia i Margarit el curs vinent. Caldrà sumar a aquests cicles, que es faran a la tarda, el Programa de Formació i Inserció (PFI) de sanitat.

La regidora d’Ensenyament, Patrícia Illa,s’ha mostrat satisfeta amb aquests nous cicles que “amplien l’oferta educativa de la ciutat especialment en l’àmbit de la salut que complementarà l’oferta del nou Campus Salut, del 4DHealth i les pràctiques que es realitzen a l’Hospital Universitari d’Igualada”.

D’altra banda, Illa ha recordat que ja s’ha iniciat el període d’inscripció en Educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria que estarà obert fins al 20 de març.

Podeu trobar més informació sobre l’oferta educativa de la ciutat i els terminis de preinscripció al diferents estudis al web igualada.cat.

tornar_radioIgualada