icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada celebra 10 anys de vida de FineArt coincidint amb la Capital de la Cultura Catalana

Des del 25 de febrer i fins el 20 de març, la ciutat d’Igualada acull més de 1.000 fotografies i durant 24 dies la ciutat gaudirà de diferents treballs de fotògrafs d’arreu del món. La 10ena edició de FineArt Igualada comptarà amb més de 40 exposicions, les quals estaran repartides en una vintena d’espais singulars de la ciutat.

El festival està organitzat pel Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada i, com ja és tradició, renova cada any la seva imatge. Aquest any la nova línia estètica es basa en un disseny minimalista i una metàfora que enllaça l’essència de la fotografia i la màgia de les deu edicions del festival. Xavier Méndez, cap de l’estudi Amorfa i de la revista laCultura, és l’autor de la imatge d’aquesta edició.

El regidor de Promoció Cultural, Pere Camps, assegura que aquesta desena edició és una oportunitat per mostrar a tot el país que el festival està consolidat i arrelat a la ciutat d’Igualada i explica, també, que coincideix amb la Capital de la Cultura Catalana.

Durant aquests deu anys de FineArt, el festival ha comptat amb molts fotògrafs, alguns d’ells han estat Premis Nacionals, però també compta amb joves promeses. Chema Madoz, Carme Masià, Ramon Masats, Pierre Radisic o l’igualadí Santi Carbonell, són alguns dels autors i autores que es podran veure en aquesta desena edició.

tornar_radioIgualada