icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada celebra aquest cap de setmana la festa de Carnaval  

Les comparses participants a la Rua d’enguany sortiran dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, des de la plaça del mercat i faran el tradicional recorregut pels carrers del centre de la ciutat, fins arribar a la plaça de Cal Font. A banda de la carrossa del Rei i la Reina Carnestoltes, la Rua comptarà també amb la participació de diferents entitats i grups de la ciutat.

Cal destacar que la festa es farà seguint les mesures de seguretat necessàries per fer front a la Covid-19. D’aquesta manera, a part de l’ús de mascareta i la distància de seguretat, la rua d’enguany es dissoldrà un cop les comparses arribin a Cal Font. A més, no es durà a terme la lectura del pregó ni l’acte de lliurament de premis, a la plaça. Els guanyadors es faran públics a les xarxes socials del departament de Cultura (Instagram, Facebook i Twitter) a partir de les 22h. Es lliuraran un total de 15 premis, a les comparses seleccionades pel jurat: 5 premis de 500€ i 10 de 200€. Els premis en metàl·lic es faran efectius per transferència bancària. Mentre que els trofeus a les 3 millors comparses i la menció especial s’entregaran el dimecres, 2 de març, a les 11h, a l’Ajuntament d’Igualada.

Per últim, destacar que la festa de Carnaval d’Igualada continuarà diumenge, a les 12 del migdia, a la plaça de l’Ajuntament, amb una cercavila de disfresses i l’espectacle infantil “Rebombori”, amb Roger Canals. Es tracta d’una activitat coordinada pel grup Xarxa d’Igualada.

tornar_radioIgualada