icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Igualada celebra divendres i dissabte la desena edició del Certamen de Música Jove

Per desè any consecutiu, el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada organitza el Certamen de Música Jove, un concurs musical amb dues condicions bàsiques, ser d’Igualada i tenir entre 16 i 35 anys. Els concerts se celebraran al recinte de l’associació La Bastida els dies 26 i 27 de juny.

El divendres, dia 26, a les 22h, set grups de música igualadins tocaran davant d’un jurat professional que donarà el seu veredicte a la finalització. El primer classificat rebrà un premi de 800 euros i una invitació per actuar dins del marc del Track, el festival de música d’El Vendrell, així com una invitació per actuar de forma remunerada a la propera edició de l’Espai Barraques de la Festa Major d’Igualada. El segon classificat rebrà un premi de 600 euros i una invitació per actuar de manera remunerada a la propera edició de l’Espai Barraques de la Festa major d’Igualada. I el tercer classificat rebrà un premi de 360 euros. A banda dels premis atorgats pel jurat professional, també hi haurà un premi per votació popular valorat en 200 euros.

El dissabte, dia 27, a partir de les 23:30h, es duran a terme els concerts de celebració del desè aniversari del Certamen, a càrrec de dos grups que han participat a edicions anteriors de l’esdeveniment i que comptaran amb diferents col·laboracions.

 

La programació és la següent:

Divendres, 26 de juny, a les 22h:

22:00h JOKB

22:35h ORQUESTRA FANTASY

23:10h LIMBOTH

23:45h ANYTHING

00:20h PSYCHODROME

00:55h MICK HONEYBOY

01:30h JOSH ALLEN & THE ROOTMAKERS

02:20h Lliurament de premis

Dissabte, 27 de juny, a partir de les 23:30h:

BENMAN & MAHOGO

PRIMO ZON Y LOS CULPABLES DE TODO

tornar_radioIgualada