icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada celebra Sant Joan amb l’arribada de la Flama del Canigó, els correfocs i la revetlla popular del Foment

La capital de l’Anoia acollirà, aquest proper diumenge, tot un seguit d’actes festius i tradicionals, en el marc de la revetlla de Sant Joan. La festa començarà a les 8 del vespre, a la plaça de l’Ajuntament, amb l’arribada de la Flama del Canigó, que aquest any celebra el seu 40è aniversari. Tot seguit s’iniciarà el correfoc petit  i, a les 9 del vespre, s’encetarà la revetlla, organitzada pel Casal Popular d’Igualada, el Foment, amb els “Foguerons per sopar” i concert. Tothom es podrà fer el sopar al mig de la rambla en uns  foguerons. Per participar, però, cal reservar plaça al correu casalpopularigd@gmail.com. Després de sopar hi haurà música amb el grup de versions Insershow fins a les 4 de la matinada.

Pel que fa els correfocs, al voltant de les 9 del vespre, començarà el Correfoc petit, i a les 12 de la nit sortirà el correfoc gran. Enguany l’entitat encarregada de coordinar els correfocs és Mal Llamp.

Per últim, destacar que amb motiu de la festa de Sant Joan, Policia Local i Mossos d’Esquadra reforçaran la presència als carrers amb un increment d’efectius durant aquest cap de setmana.

tornar_radioIgualada