icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada celebrarà els aniversaris del Centre Cívic de Fàtima i del Centre Cívic Nord amb diverses activitats

El regidor d’Entorn Comunitari de l’Ajuntament d’Igualada, Fermí Capdevila, ha presentat aquest dimecres les activitats que s’han preparat per celebrar els aniversaris dels centres cívics de Fàtima i Nord.

28 anys del Centre Cívic de Fàtima

Aquest proper dissabte, 18 de març, el Center Cívic de Fàtima celebra el seu 28è aniversari amb activitats durant tot el dia. Al matí de 10.30 a 11.30 es farà una xocolatada, a càrrec del Casal d’avis de Fàtima amb taller de manualitats per a infants.

A partir de les 12h es farà una nova edició de l’espectacle “De Collita Pròpia” amb les actuacions de l’alumnat del centre i entitats. Seguidament es farà l’entrega dels premis del concurs de dibuix infantil, organitzat conjuntament amb l’Associació de veïns i veïnes de Fàtima.

Un cop acabat es farà un petit vermut popular. A les 14.30 es farà una arrossada popular que posarà punt i final a la festa.

Primer aniversari del Centre Cívic Nord

El proper diumenge 26 de març serà el torn de la celebració del primer aniversari del Centre Cívic Nord. Un primer any que el regidor, Fermí Capdevila, ha qualificat “d’intens, ple d’activitat i que ha servit per posar en marxa un espai que la ciutadania ja coneix i s’ha fet seu amb els diferents cursos, tallers i activitats que s’hi ha organitzat”.

Les activitats s’iniciaran amb una jornada familiar amb tobogan inflable, jocs gegants i jocs d’habilitat de 10.30 a 13.30. Hi haurà esmorzar per tothom. Al migdia, a les 12.30, els Musics del Parc agafaran el relleu de les activitats i faran un concert a l’exterior del Centre Cívic Nord.

A la tarda a les 18h, l’Igualada Gospel Choir farà un concert amb berenar per als assistents.

tornar_radioIgualada