icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada començarà a fer la gigaenquesta pel Sí-Sí aquest dissabte

Aquest dissabte 4 d’octubre s’inicia la gigaenquesta a 150 municipis de tot Catalunya, entre ells, Igualada i a les poblacions anoienques de Masquefa, Cabrera d’Anoia, Vallbona d’Anoia i Masquefa. La gigaenquesta és un acte senzill, on dos voluntaris s’adreçaran als ciutadans  per a preguntar-los la seva opinió sobre el procés i tenir coneixement de què els preocupa més, alhora que es voldrà captar la seva idea del país nou que entre tots volem construir. S’estima que només es tardarà uns tres minuts a contestar l’enquesta, sempre amb caràcter voluntari i anònim.

 

L’inici de la campanya a l’Anoia tindrà lloc aquest dissabte dia 4 a Igualada, a la plaça de Cal Font. A les 10.30h es donarà el tret de sortida i, seguidament, s’embolcallarà la xemeneia de Cal Font per a convertir-la en una font groga, símbol groc del Sí Sí. Acte seguit, el col.lectiu de la Flama del Canigó repartiran color groc a col.laboradors per estendre-ho a tota la ciutat i els voluntaris de la gigaenquesta començaran la seva tasca de fer les preguntes als ciutadans. Els voluntaris retornaran al punt de sortida a les 13,30h, moment en que es llegirà un manifest i es donarà per finalitzat l’acte de campanya. Però aquest dissabte, a més d’Igualada, tres poblacions més inicien les accions de campanya: Vallbona d’Anoia, Cabrera d’Anoia i Masquefa, que realitzaran la gigaenquesta i començaran a tenyir el país de groc. La convocatòria pels voluntaris serà a les 10.30 hores a la plaça de l’església de Vallbona d’Anoia, davant de l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia i pendent de concretar a Masquefa.

 

La gigaenquesta continuarà els dissabtes 11 i 18 d’octubre a diverses poblacions catalanes, també de la comarca de l’Anoia. Pel dissabte 11 hi ha previst arribar a Calaf, Hostalets de Pierola, Santa Margarida de Montbui, Piera, Òdena, Capellades, La Torre de Claramunt i Vilanova del Camí, mentre que el dissabte 18 d’octubre a  Argençola, Bellprat, el Bruc, Calonge, Carme, Castellfollit de Riubregós, Castellolí, Copons, Jorba, la Llacuna, Montmaneu, Orpí, la Pobla, Prats de Rei, Pujalt, Rubió, Tous, Sant Mafrtí Sesgueioles, Sant Pere Sallavinera, Miralles i Veciana. El dia 25 d’octubre la gigaenquesta es durà a terme a la ciutat de Barcelona.

 

D’altra banda s’impulsa també el moviment “tenyir de groc el país”, amb múltiples accions per tot Catalunya que pretenen deixar la petjada del groc a diversos espais dels municipis com una expressió de la reivindicació de la independència de Catalunya a través del Sí Sí. Per aquestes accions s’utilitzaran diversos materials i formats, buscant sempre el resultat del groc a als pobles i ciutats del país.

tornar_radioIgualada