icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada Comerç allarga la tercera edició del sorteig d’un xec de 1.000 euros fins a finals de gener

Durant la campanya de Nadal que organitza l’associació comerciant, Igualada Comerç presentava el sorteig d’un xec de 1.000 euros per consumir en un dia en almenys deu botigues en un sol dia.

El dinamitzador de l’entitat Igualada Comerç, Josep Maria Planella, explica que l’atractiu d’aquest premi és el tracte exquisit que rep el guanyador o guanyadora. Per una banda, se li posa un cotxe d’alta gamma a la seva disposició amb xofer pel dia que es decideix consumir el xec. També l’acompanya una persona de l’organització que s’encarrega de fer els pagaments de les compres. I per completar la posada en escena l’acompanyes dues hostesses que li porten els regals
que va comprant.

Es pot participar en el sorteig durant tot el mes de gener, comprant en les botigues d’Igualada Comerç. Cal omplir una butlleta que es troben en totes les botigues participants, adjuntant 3 tiquets de compra de les mateixes botigues i dipositar en una de les urnes que s’han repartit per diferents comerços.

Actualment, les botigues ofereixen les rebaixes dels seus productes fins a finals de febrer. I, d’altra banda, Igualada Comerç també informa que el calendari d’obertura permesa en dies festius pel que resta d’any són: el 6 i 26 de juny, 3 de juliol, 15 d’agost, 27 de novembre, 6, 7 i 18 de desembre.

tornar_radioIgualada