icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada Comerç comença a preparar la 49ena edició de la Botiga al Carrer d’ #Igualada a l’espera que les dades de la pandèmia millorin i s’aixequin restriccions

Igualada comerç està treballant des de fa setmanes en una nova edició de la Botiga al carrer per aquest mes de març. Aquesta és una cita molt important pel comerç de la ciutat, que amb aquesta tradicional activitat, tancarà simbòlicament el període de les rebaixes d’hivern. Aquesta edició no es podrà fer el primer dissabte del mes de març a causa de les restriccions per les mesures sanitàries. Veient la bona evolució de les dades que es fan públiques, s’està preparant tota la logística esperant que en els pròxims dies es pugui obrir les botigues els dissabtes i es pugui organitzar la Botiga al Carrer.

En l’edició del mes de setembre l’organització va estar treballant intensament per poder adaptar l’esdeveniment a la normativa sanitària i garantir totes les mesures de seguretat tant pels comerciants com pels visitants. Es va elaborar un protocol consensuat amb protecció civil que va fer possible la bona marxa de la botiga al carrer. L’experiència adquirida en aquell moment permet treballar en aquesta nova edició en totes les garanties. Igual que el setembre en aquesta ocasió també es faran promocions, activitats i accions per dinamitzar la jornada.

Tot i que la Botiga al Carrer es centra en el Passeig Verdaguer (entre carrer Sant Josep i Santa Caterina) hi haurà algunes botigues que participaran sortint davant del seu establiment. També està previst que es converteixin en vianants els carrers d’Òdena i de l’Argent.

Igualada Comerç anima als ciutadans participar de la Botiga al Carrer mantenint les mesures de seguretat i sobretot comprant. El comerç està fent un important esforç i necessita seguir tenint el suport i compromís dels conciutadans.

tornar_radioIgualada