icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada Comerç encara les properes setmanes amb la campanya “Viu Igualada, Viu l’estiu”

Igualada Comerç ha presentat aquest dimarts la campanya d’estiu. Amb el lema “Viu Igualada Viu l’estiu” es faran diferents accions de promoció i suport al comerç igualadí. L’acte de presentació s’ha fet davant de la coneguda pastisseria Pla amb la presència de la presidenta d’Igualada Comerç, Laura Llucià, el regidor Jordi Marcè a més de Francesc Pua, de Servisimó i de Xavier Bustos, de Comercial Godó, patrocinadors de la campanya. L’acte ha acabat amb la degustació d’un gelat, símbol de la proposta presentada.

Per crear aquesta ambiciosa campanya, l’entitat ha tingut en compte les accions promogudes anteriorment i que han estat més ben acollides.

La campanya comença aquesta setmana amb el sorteig de dos xecs de mil euros cada un per consumir en almenys deu botigues d’Igualada Comerç. Una altra acció serà un rasca-rasca amb premis directes de la restauració. També es reprendran les visites guiades durant tres dissabtes del mes de juny i de juliol. Aquests pròxims dos mesos Igualada Comerç seguirà amb el seu compromís d’implicació amb l’activitat de la ciutat. Per això es participa en l’e-bike tour d’aquest cap de setmana, donant un obsequi a tots els participants, oferint una degustació a l’arribada i organitzant un e-parking per facilitar que es pugui passejar i gaudir de la ciutat. El mes de juliol es participarà en el European Balloon Festival amb diferents activitats.

Igualada Comerç espera que sigui molt ben acollida aquesta proposta per part dels comerciants i que els hi serveixi de suport. També es fa una crida a tots els ciutadans a participar i gaudir de totes les propostes.

tornar_radioIgualada