icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Igualada Comerç fa una valoració molt positiva de la tercera edició de la Gran Festa del Vi

El president de l’entitat, Xavier Figueras, assegura que la Gran Festa del Vi d’enguany ha estat l’edició de la consolidació. Segons Figueras, a la festa de dissabte hi van participar més cellers que l’any passat i l’oferta de degustacions va ser també més àmplia, amb la incorporació de diverses pastisseries. Pel que fa la participació dels ciutadans, segons el president d’Igualada Comerç, ha estat molt bona i calculen que la venda de tiquets podria doblar la de l’any passat.

En quant a la novetat d’aquesta edició, l’Igualada Slow Shopping, que es va celebrar de dimecres a dissabte, coincidint també amb el Rec.10, a falta de fer una valroació amb els associats, segons Figueras, la primera impressió és que ha funcionat bé. Per al president d’Igualada Comerç, cal però continuar treballant amb aquest concepte de comerç de proximitat la resta de l’any.

Per últim, la Gran Festa del Vi ha inclòs novament un tast solidari, que es va fer divendres, a l’escola Pia. Amb aquest acte es van recollir aproximadament uns 500 d’euros, que es destinaran íntegrament al Grup d’Ajuda dels Caputxins.

tornar_radioIgualada