icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada Comerç i l’Ajuntament d’Igualada impulsen, aquest proper dilluns, el Fòrum Comerç

Comentar i debatre el present i el futur del comerç local, aquest és l’objectiu del Fòrum Comerç. Igualada Comerç convida a tots els comerciants, associacions de comerciants i responsables del món del comerç de Catalunya a participar-hi.

Aquest fòrum neix amb la intenció de fer una reflexió i valoració de tot el que s’ha fet, de tot el que s’està fent i com s’afronta el futur. Una oportunitat per compartir tot el comerç de Catalunya amb un format virtual que tots hem hagut d’aprendre a fer servir i que ens permet mantenir-nos en contacte. Ponències, taula rodona, exposicions, opinions d’experts, experiències comercials donaran contingut aquest esdeveniment.

Aquest proper dilluns, dia 1 de març, a les 10 del matí al canal de youtube Fòrum Comerç s’iniciarà la trobada amb una agenda central que es farà des de Servisimo concessionari de Volkswagen a Igualada. El presentador i conductor serà en Xavier Grasset.

Acabarà la jornada amb una taula rodona amb la participació de diferents responsables d’associacions de comerciants del territori català.

MÉS INFORMACIÓ a  www.forumcomerc.cat

tornar_radioIgualada