icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada Comerç impulsa una campanya de Nadal per promoure el comerç local

La campanya que duu el lema “Viu Igualada – Viu el seu Comerç” té com a objectiu principal promoure, potenciar i promocional el comerç local d’Igualada.

L’associació de botiguers i comerciants Igualada Comerç pretén donar visibilitat i rellevància al comerç de proximitat amb diferents accions. Una d’elles és el repte realitzat amb el ball Jerusalema, on més de 40 botiguers i botigueres han participat ballant la coreografia. El vídeo es pot veure a l’Ateneu Cinema, a les pantalles del mercat de la Masuca, a través dels mitjans de comunicació i a les xarxes socials.

El dinamitzador de l’entitat Igualada Comerç, Josep Maria Planella, ha explicat que mitjançant aquest vídeo “intentem transmetre els valors del comerç d’Igualada, l’atenció personal, el contacte directe amb la gent, la proximitat, i apropar la gent de darrere del taulell, que són veïnes nostres”. Igualada Comerç va començar la campanya amb el Comerçfest i l’ha vinculat a la campanya de Nadal d’enguany.

També contemplen altres iniciatives per ajudar a la dinamització de les compres, com la tercera edició del sorteig d’un xec de 1000 €. El premi serà per una sola persona i l’haurà de gastar en un sol dia. Es podrà participar durant els mesos de desembre i gener i s’haurà de gastar durant el mes de febrer.

Tanmateix, l’entitat ha arribat a un acord amb l’Ajuntament i Ateneu Cinema amb motiu de l’obertura de la nova sala i donaran invitacions per anar al cinema amb les compres que es facin durant aquestes pròximes setmanes.

De la mateixa manera que també han dut a terme una iniciativa amb les empreses fent talonaris personalitzats de diferents imports perquè les empreses els hi donin als seus treballadors per a gratificar-los.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web www.igualadacomerc.cat.

tornar_radioIgualada