icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada Comerç proposa modificar l’horari comercial de la ciutat durant la Setmana del Comerç

Igualada Comerç ha presentat, aquest dijous, la tercera edició de la Setmana del Comerç, que tindrà lloc del 25 al 31 de març, a la capital de l’Anoia. Sota l’eslògan “Suma’t a la reforma horària” l’entitat posa sobre la taula el debat de la conciliació entre la vida laboral i la vida personal.

En aquest sentit, aquest any Igualada Comerç dedicarà aquesta setmana del comerç orientant els esforços a la conciliació horària, proposant als comerços de la ciutat que, durant la setmana del 25 al 31 de març, adaptin els horaris per poder reivindicar la reforma horària, avançant l’obertura a les 16:30 i el tancament a les 20:00. Des d’Igualada Comerç, veuen aquesta proposta com “un petit esforç simbòlic que tots junts podem fer per la conciliació horària, sobretot en el nostre sector que és el comerç”.

La tercera edició de la Setmana del Comerç a la ciutat d’Igualada, compta també amb el suport del consistori de la ciutat, representat per la regidora de comerç, Patricia Illa, que ha aprofitat per lloar l’acció d’Igualada Comerç envers la conciliació horària, alhora que ha incentivat la participació ciutadana durant aquesta setmana.

Aquesta proposta esdevé pionera en l’àmbit català i pretén convertir-se en “un petit esforç simbòlic” que ajudi a reflexionar sobre els hàbits de consum a la ciutat.

tornar_radioIgualada