icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

#Igualada Comerç recorda que aquest mes de juny hi ha en joc dos xecs regal de 1000 euros cadascun

Aquesta proposta ja es va fer el mes de desembre en el marc de la campanya de Nadal i va tenir molt d`èxit, i és per això que es torna a repetir. Aquest sorteig pretén fidelitzar les compres a les botigues d’Igualada Comerç, promovent dos xecs regals per consumir en un dia. Aquests tindran un valor de 1000 euros cada un i s’hauran de gastar en un dissabte del mes de juliol, en almenys deu botigues participants. S’haurà de consumir tot l’import en un dia. La quantitat que no es consumeixi es perdrà.

Durant tot el mes de juny, si es compra en les botigues d’Igualada Comerç, es pot participar en el sorteig. Cal omplir una butlleta que es troben en totes les botigues participants, adjuntant 3 tiquets de compra de les mateixes botigues i dipositar en una de les urnes, que s’han repartit per diferents comerços (Cal Perico (Plaça Ajuntament, 14), Camiseria Vidal (Rambla Sant Isidre, 6), SM44 (carrer de Sant Magí, 44), Lumberton (Avd. Balmes, 3), Xarcuteria Ibañez (Avd. De Barcelona, 9), Domènech Xarcuter (carrer del Dr. Pujades, 25)). Per participar, cal ser major d’edat, no hi ha límit de butlletes, no haver guanyat aquest mateix premi en altres campanyes d’Igualada Comerç i cal acceptar les condicions del xec.

Els dies que es consumeixin els xecs, es vol que siguin molt especials per l’agraciat/da perquè se l’acompanyarà i se li portaran les bosses, poden dedicar-se tot un dia a les compres.

tornar_radioIgualada