icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada Comerç tanca la VI trobada de cotxes clàssics d’Igualada amb un important èxit de participació

La previsió inicial era d’una cinquantena de cotxes, que es va superar fins arribar al centenar d’inscrits. Per primera vegada es va ampliar la zona de la rambla per poder acollir a tots els vehicles fins a l’altura del carrer del Vidre. Tot i això es va haver de tancar les inscripcions uns dies abans i deixar fora a un important nombre de cotxes que fins a l’últim moment van estar demanant de participar. L’organització lamenta no haver pogut acollir a tothom que es va interessar, però l’èxit d’inscripcions, l’espai i les mesures Covid no ho van fer possible.

Aquest any l’organització va anar a càrrec d’Igualada Comerç i la comissió de Sant Cristòfol. Un dels objectius per aquesta edició era la de promoure que els participants consumissin a les botigues, cafeteries i restaurants. El bon ambient i la gran participació ha fet possible que les terrasses i carrer de la Rambla i voltant estiguessin plens durant tot el matí del dissabte.

L’esdeveniment va començar a les 9 del matí amb l’arribada i exposició dels vehicles participants que venien de tot el territori català. A les 11.00 h. es fer una sortida fins a Carme i Miralles d’una hora de durada, i tornada a la Rambla d’Igualada. Tot seguit es va fer el repartiment de premis (al vehicle més antic que era de l’any 1954, al vehicle que ve de més lluny que era de Benissanet, al vehicle més ben conservat/restaurat i el premi del públic). El lliurament el varen fer la Laura Llucià (presidenta d’Igualada Comerç, en Jordi Boria (comissió de Sant Cristòfol) i en Jordi Marcè (regidor de l’Ajuntament d’Igualada). A tots els participants se’ls va donar un obsequi commemoratiu i convidar a una copa de cava.

El bon ambient va presidir tot l’esdeveniment amb moltes ganes de repetir aquesta trobada amb noves idees i propostes. En finalitzar diversos participants es varen quedar a dinar a Igualada, una molt bona oportunitat per la restauració de la ciutat. L’organització vol agrair a tots els participants i col·laboradors la seva implicació..

tornar_radioIgualada