icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada Comerç visita Girona en una jornada de treball

Diferents membres de la Junta d’Igualada Comerç es van desplaçar, la setmana passada, a la ciutat de Girona. A l’agenda hi havia la visita a l’associació de comerciants de la ciutat (Girona Centre Eix Comercial) i entrevista a l’Ajuntament de Girona amb la regidora de comerç.

Aquesta trobada va servir per conèixer el funcionament de l’entitat i compartir problemàtiques, propostes, inquietuds i idees. Un dels temes que es va tractar més, va ser l’acció de vals de compra que porten a terme els botiguers gironins i que han tingut molt bona acollida. També es van constatar diferents problemàtiques comunes.

La segona reunió va ser a l’Ajuntament de Girona a on la comitiva va ser rebuda per la regidora de comerç, Glòria Planas i dos tècnics del seu departament.

La valoració que es fa, des d’Igualada Comerç, d’aquesta sortida, és molt positiva, perquè es va poder conèixer de primera mà com treballa una associació de comerciants de Girona i compartir noves propostes, iniciatives i temes que seran de gran interès pels comerciants d’Igualada. A més de conèixer el funcionament de l’Ajuntament de Girona envers el comerç per poder extreure algunes idees.

tornar_radioIgualada