icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

#Igualada – El xef igualadí David Andrés deixa l’ABaC de Barcelona

Després de nou anys treballant al restaurant amb tres estrelles Michelin, Andrés ha comunicat que tanca aquesta etapa, actualment com a cap de cuina de l’ABaC, per centrar-se en nous reptes. El que és considerat millor xef jove de l’estat espanyol i Portugal, ha anunciat aquesta decisió amb un comunicat que diu el següent:

Amics, companys i col·laboradors,

Vull anunciar-vos que aquest mes de maig he deixat d’exercir les meves funcions com a cap de cuina del Restaurant ABaC de Barcelona.

Han estat nou anys en que he sigut una peça més d’un gran equip, amb qui he compartit esforç, treball i il·lusions per aconseguir les gran fites que ens hem anat proposant assolir.

Brindant tot el temps que l’empresa necessités per reemplaçar-me, crec ha arribat el moment just per il·lusionar-me en altres projectes familiars i professionals.

Vull agrair públicament el suport, el tracte i la confiança en la meva persona de la família González, propietària d’ABaC, que ha permès formar-me professionalment, posant a l’abast de l’equip tots els mitjans necessaris per treballar per assolir uns objectius que han permès revaloritzar la trajectòria professional de tots els integrants de la casa.

Una forta abraçada a companys, proveïdors i a tots aquells amb qui m’he relacionat durant aquests anys, que és l’altre bagatge que m’emporto d’aquest temps de treball. Donar-vos les gràcies seria poc.

Només informar-vos que, com a persona somiadora i inquieta que soc, seguiré somiant truites per seguir creixent professionalment i entregant-me a la gent que estimo. Així doncs, pel que necessiteu, m’agradaria enfortir aquestes relacions en un futur tant en l’espai personal com professional.

tornar_radioIgualada