icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada endega la campanya de Nadal amb l’actuació dels Pastorets a la plaça de l’Ajuntament

Els Pastorets d’Igualada, acompanyats de diferents grups de foc de la ciutat, han donat, aquest divendres al vespre, el tret de sortida a les festes de Nadal, a la capital de l’Anoia. En Lluquet i en Rovelló, les calderes d’en Pere Botero, la Satanassa i els dimonis, han estat alguns dels personatges encarregats d’encendre el Nadal a Igualada i convertir la plaça de l’Ajuntament en un infern. L’espectacle va servir per activar la il•luminació nadalenca dels carrers comercials de la ciutat, que estarà en funcionament fins passat Reis.

La presidenta d’Igualada Comerç, Laurà Llucià, va animar a tots els assistents a fer les seves compres a la ciutat per continuar donant vida al comerç igualadí. Per la seva part l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va agrair a totes les associacions comercials de la ciutat la tasca que porten a terme al llarg de tot l’any. Castells va tenir també paraules de suport per als presos polítics.

Aquest any l’Ajuntament d’Igualada ha instal•lat tres mil metres d’enllumenat lineal i una vintena d’arbres lluminosos, repartits per diferents punts de la ciutat. A més, el consistori ha organitzat tot un seguit d’activitats per omplir de vida els carrers comercials durant les festes de Nadal, entre les que destaca novament la pista de gel i el tobogan, que s’han instal•lat a la plaça de Cal Font.

tornar_radioIgualada